Din brille er en del af din personlighed

              Brillers udseende er vigtig fordi de er en del af vores ansigt og vores samlede udstråling. For dine briller er det ligeledes vigtigt med de korrekte glas, styrke, overgang og UV-beskyttelse. Hos os får du faglig vejledning i at vælge det rigtige glas og stel til netop dit behov. Vi har altid de nyeste løsninger, og på den måde sikrer vi, at du kommer ud af butikken med det bedste valg.

Stel

           Stel findes i mange forskellige farver, former og materialer. En brille kan være et smykke, som mange tager på for at fremhæve din unikke stil og personlighed. Det rette stel er helt individuelt og vores styrke er at hjemskaffe stel som passer til netop vores kunder. Det handler både om brillemode og om et godt syn. Vi har erfaringen til både at vejlede dig og finde det rette til dig.

Solbriller til alle!

 

Solbriller er en af vor tids mest essentielle accessoires og samtidig et uundværligt hjælpemiddel i forebyggelse af adskillige øjensygdomme. Hos Theilgaard Optik har vi et bredt udvalg af solbriller i dine elskede brands. Ud fra kriterier om høj kvalitet, eksklusivitet, innovation og mulighed for individuel tilpasning, har vi et bredt sortiment sat sammen, så der er en solbrille til enhver smag og pengepung. Kig forbi vores butik, og se det store udvalg, eller tag et smugkig på vores brands, og bliv inspireret.

 

Skal du have tjekket dine øjne, kigge på briller eller solbriller?

Børnebriller

                Børn er altid velkomne hos os. Vi vil gerne hjælpe med at gøre valget af briller til en leg, men vi vil aldrig lege med børnenes syn. Vi har samlet de flotteste børnebriller og vi har nogle tips til jer:

  • Begynd med at god synsprøve. Husk at du skal henvende dig til Øjenlægen hvis barnet er under 10 år.
  • Vælg et stel der passer til dit barns ansigtsanatomi, og at barnet er glad for farven. Et let og fleksibelt stel er det perfekte valg som kan tilpasses det enkelte barns ansigt.
  • Vælg altid plastik glas, for at sikre og beskytte dit barn.
  • UV-lyset er med til at udvikle vores børns øjne, men husk at i bjergene, ude i sneen eller ved vandet skal der bruges 100% UV-beskyttelse.
  • Motivere dit barn til at gå med brillen, og til at nyde det.
  • Være tolerant – også hvis dit barn vælger en farve, som ikke lige var den du havde valgt. Det er trods alt ham/hende der stolt skal vise brillen frem hver eneste dag.
  • Tjek barnets syn tit, da det kan være ændring i styrke.

Hører du ofte at der findes forskellige løsninger til dit barn og er du i tvivl hvad er rigtigt? Du skal ikke lave eksperimenter på dit barn, og derfor er det vigtigt du kommer forbi og får en faglig snak med vores optiker.

Ring på tlf 75 15 04 66 og hør mere, eller bestil tid online. Vi glæder os til at hjælpe dig og din familie.